The Final

#spiritliber

LOCATIE Dialogue // ORA 19:00

Afla cum a ajuns publicul trupei Vama din centrul Bucurestiului fix cu picioarele in nisipul Vamii. Cum s-a ajuns la exprimarea spiritului liber printr-un drum cu autocare, cand pretul benzinei e atat de ridicat, si ce fel de client este nevoie pentru astfel de proiect la conferinta despre Pepsi si Vama din ziua de joi.

Alex Tocilescu si Mihai Calota. Echipa formata din Alex Tocilescu, copywriter la Graffiti BBDO, si Mihai Calota, art director tot la Graffiti BBDO. In 2012 Alex era redactor pe externe la Romania Libera. Mihai era Consultant It la Consiliul Suprem al Magistraturii. Soarta i-a adus pe cei doi impreuna la Propaganda unde au lucrat pe Napolact si alte branduri. Dupa care soarta i-a adus la Graffiti BBDO unde au facut echipa pe Pepsi, Dacia, Bancpost si Fashion Days.

Beer, love and music

LOCATIE Youth Hub // ORA 19:30

Atunci cand pui impreuna bere, muzica, festival, oameni faini si Cluj-ul, cu siguranta nu poate sa iasa un lucru rau. Asa au facut si cei de la Ursus atunci cand s-au implicat in Untold. La conferinta Beer, love and music discutam impreuna cu Andrei Nica si Anca Calugaritoiu ce inseamna sa lucrezi pe un brand de bere atat de important ca Ursus si ce presupune munca din spatele unui festival.

Andrei Nica - Group Creative Director Graffiti BBDO Anca Calugaritoiu - Brand Manager Ursus

Formular inscriere - ziua 6

Participa cu sufletul la toate. Fizic, unde poti! Stim ca vrei, dar nu te poti inscrie la doua evenimente care au loc simultan, asa ca te rugam sa bifezi doar un eveniment din formular, la care iti doresti sa mergi.

Nume si prenume Numar de telefon E-mail Ai ceva sa ne intrebi?