Intermediate

The Brave and the Bold

LOCATIE Talent garden // ORA 16:00

Conferinta acopera istoria publicitatii romanești, dar face si o paralela intre publicitatea din Romania si cea de peste hotare. Ce inseamnă o campanie globala vs o campanie locala, cum se construiesc insight-uri locale pornind de la un brief global, ce inseamna sa lucrezi pe clienti mari si cum adaptezi in Romania campanii care au fost deja implementate in alte tari ar fi unele dintre subiectele de discutie.

Pe langa asta, va asteapta si o galerie de arta unde vom promova artisti locali, goodie bag-uri, bar provided by Peroni si mult networking. Daca vrei sa te numeri printre expozantii galeriei noastre, tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un mail la adresa advice@advicestudents.ro.

Adrian Preda aka Predu
După o carieră mirifică de trei luni ca inginer auto, am decis că a fost o greșeală teribilă și mi-am început cariera în comunicare în 1996, la BDR Associates.
În 1999 am devenit copywriter, apoi succesiv senior copywriter, Deputy CD și Creative Director la Graffiti BBDO. Au urmat doi ani ca expat în Croația la McCann Erickson Zagreb, trei ani la Tempo și încă doi la MRM Worldwide (digitalul McCann Erickson).
În momentul de față sunt director de creație la Friends\TBWA. Pe drum am adunat peste 100 de premii de creație, atât naționale (Ad’Or și Festo Croația), cât și internaționale (International Cup, New York, Epica, Golden Drum, Golden Hammer, London International Festival). Am fost de patru ori membru al juriului New York Festivals și o dată al PIAF.
Încă un lucru cu care mă mândresc este dublul rol de profesor de Creative Writing la FJSC și tutor al Școlii ADC.

Formular inscriere - ziua 4

Inscrierile pentru prima zi s-au inchis!