Campaigns and skills

Blending with clients

LOCATIE Copper's Pub // ORA 19:00

Legenda spune ca undeva, ascuns, exista clientul perfect. Cel care mereu vrea sa faca pasi mari si are curajul sa faca salturi catre campanii indraznete. Realitatea este ca intre client si agentie este un du-te vino continuu unde de cele mai multe ori trebuie sa se gaseasca o cale de mijloc. Vino la conferinta Blending With Clients si afla cum ajungi sa faci o campanie neconventionala care transforma produsul sau brand-ul in lider de piata.

Dinu Panescu este un nume de seama in advertising-ul romanesc. Cu 17 ani de experienta, plus 4 in televiziune si castigator a peste 130 de premii la toate festivalurile internationale. Dupa toata experienta acumulata a decis ca este timpul sa treaca la urmatorul nivel. Astfel, alaturi de partenerii sai construieste The Hub Partners, prima agentie integrata de Direct Marketing din Romania.

ROMBOT

LOCATIE Biblioteca Metropolitana // ORA 19:00

Inscrierile pentru acest eveniment s-au inchis!

Cine zice ca traditionalul nu merge cu digitalul? Conferinta despre ROMBOT ne va explica rolul acestei campanii si cum unul dintre putinele branduri pur romanesti reuseste sa dea lovitura cu fiecare proiect.

Ioana Zamfir si-a inceput cariera in publicitate de la o varsta frageda. Inca din timpul facultatii ea a lucrat pentru Ogilvy&Mather Bucharest pe postul de Junior Copywriter. Ulterior a devenit Copywriter la McCann Worldgroup Romania unde de-a lungul anilor a reusit sa castige premii precum: Cannes Lion, Eurobest, Golden Drum, Effie, Fibra awards si ADC Romania lucrand pentru branduri ca: Vodafone, Coca-Cola, Unilever, American Foods, Nestle, Julius Meinl si multi altii.

Basic UX conference

LOCATIE Lente // ORA 19:00

Inscrierile pentru aceast eveniment s-au inchis!

O prezentare despre User Experience ce-si propune sa ne faca sa intelegem care este procesul din spatele design-ului unei interfete de utilizator si mai ales, cum se incadreaza o interfata intr-o experienta completa. Descopera rolul si impactul design-ului de experienta asupra intersectiei dintre servicii si clienti.

Alexandru Pavelescu este unul dintre Co-fondatorii Asociatiei Romane de User Experience Design si Co-organizator al conferintei UX Bucharest. In prezent el este User Experience Architect la ING Bank. Cu alte cuvinte, Alexandru este persoana la care te duci cand ai nevoie de o abordare profesionista in User Experience.

Formular inscriere - ziua 2

Inscriierile pentru aceasta zi s-au terminat!